Lectura Digitala

Umanizăm industria scrisului
Coșul este gol

Ilustrațiile unei cărți îi ajută pe copii să înțeleagă ce citesc și să analizeze povestea.

 

Când copiii au dificultăți, ilustrațiile îi pot ajuta să descopere sensul a ceea ce citesc. Ilustrațiile sunt, de asemenea, o metodă foarte bună pentru elevii care studiază limba engleză de exemplu, să-i ajute să înțeleagă povestea.
Copiii iubesc arta. De ce crezi că își petrec atâta timp colorând, desenând
și bricoland? Motivul pentru care copiii sunt atrași de cărți devine mijlocul prin care sunt determinați să citească.
Limba: cărțile interactive ilustrate permit copiilor să practice sunetele limbii. Este responsabilitatea noastră ca părinți să introducem cuvinte noi și interesante cu orice ocazie.
În multe dintre cărțile interactive ilustrate, ritmul și rima sunt perfecte pentru citirea cu voce tare, iar copiii învață cu mai multă ușurință cuvintele atunci când le aud de mai multe ori.
Repetiție: Repetarea în multe cărți ilustrate permite unui copil
să participe la poveste. Cititorii tineri sunt entuziasmați atunci când pot
anticipa linia următoare; copiii învață fonetica.
Cărție interactive ilustrate sunt multi-senzoriale și ajută la dezvoltarea imaginației unui copil în creștere. Copiii aud povestea, dar în același timp văd ilustrațiile și pot interacționa cu ele.
Cărțile interactive pentru copii pe care le realizăm pot fi distribuite pe

 

iPad, iPhone, 

 

 

Dispozitive suportate
Toate modelele de iPad
iPhone 3GS și versiuni recente
iPod touch (a treia generație) și versiunile recente

 

Android


Dispozitive suportate
Seria Samsung Galaxy Tab (7, 8.9, 10.1)
Seria de la Google Nexus 
Kindle Fire

 

publish childbook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fișierele generate:

ipa (binary) aplicație pentru iPad, iPhone. 

Se poate comercializa doar din contul tău Apple Developer, persoană fizică sau juridică.
Taxa Apple developer: 99$/an

Prin Apple App Store tu reții 70% din vânzarea cărții tale sub formă de aplicație. Apple reține 30% din orice tranzacție
Cu toate acestea, dacă dorești ca titlul cărții să figureze și în magazinul librăriei Lectură Digitală, atunci va trebui să achiți 1€ cu TVA/lună după perioada gratuită de promovare. Titlul tău va apărea la fel ca celelalte titluri, cu copertă, descriere, secțiune de comentarii.

Când un utilizator dorește să o achiziționeze, acesta va fi direcționat către Apple App Store sau Apple iBookstore. Vezi Digidots in Motion (carte interactivă realizată în Html5 și împachetată ca și aplicație – .ipa pentru Apple App Store)apk aplicație pentru dispozitivele Android
Nu trebuie să depășească 100Mb
Acest format este mai puțin restrictiv și poate fi comercializat din platforma librăriei Lectură Digitală, din Google Play sau din pagina ta web.

Pentru a putea să încarci cartea/aplicația în Google Play trebuie să ai cont de Google Developer. Se achită o singură dată 25$ atunci când se creează contul.

Comisioane pe care le încasezi din vânzarea operei tale apk

- în librăria Lectură Digitală. 70% din valoarea lucrării tale dacă ai un singur titlu publicat în platforma noastră, 30% reține Lectură Digitală, 75% din valoarea operelor cumpărate de un utilizator dacă ai două sau mai multe titluri publicate în platformă, 25% reține Lectură Digitală.

- Google Play reține 30% din orice tranzacție, tu reții 70%În funcție de tipul de carte/manual pe care dorești să-l realizezi îți putem da o cotație de preț.

Astfel, va trebui să ne trimiți manuscrisul, pozele, materialele video, după ce am semnat un contract de confidențialitate și apoi vom putea trimite o cotație de preț.
Materialele voluminoase pot fi trimise pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. prin serviciul wetransfer.com

Pentru orice alte întrebări sau nelămuriri te rog să ne contactezi telefonic sau prin email.

ador 1200x300b

icon securitate LibraPay 600x60px