Lectura Digitala

Umanizăm industria scrisului
Coșul este gol

Îți prezentăm un tip de carte/manual complet nou pentru iPad și Mac, care include compoziții de pagină captivante, imagini interactive, grafică interactivă 3D, video, chestionare interactive și multe altele.

De ce ai face o astfel de carte?

Cu toate că aceste cărți se văd doar pe iPad și Mac, acestea reprezintă cea mai avansată prezentare a conținutului unei cărți sau a unui manual. 

Sunt mult mai sigure decât epub-urile, fiind foarte greu de piratat. 

Piața posesorilor de dispozitive Apple în România este pe o pantă ascendentă.

 

Ce putem realiza

Manuale.
Manualele digitale care rivalizează cu (și în cele din urmă depășesc) manualele tipărite.

Ediții imbunătățite
Creează o ediție îmbunătățită a unei cărți deja existente pe care ai scris-o.

Carte de bucate
Ai deja câteva rețete pe care vrei să le împachetezi într-o minunată carte de bucate? Ai realizat filmulețe de preparare a rețetelor tale preferate? Atunci nu ai niciun motiv să nu creezi o minunată carte multimedia de bucate.

Dicționare
Funcția Glosar poate include imagini sau alte formate media dacă se dorește. Termenii descriși posedă hyperlink-uri așa cum apar în corpul principal al unei cărți digitale normale epub/mobi.

Prezentare de muzeu
Muzeele sunt mari și au multe exponate. Sunt foarte mulți oameni care doresc mai multe informații despre acestea. Te putem ajuta să creezi o prezentare interactiva a exponatelor unui muzeu adăugând galerii de imagini interactive, video, text interactiv/bare laterale de defilare a textului și a imaginii.

Albume de muzică interactive
Ești muzician sau faci parte dintr-o trupă? Atunci lansarea unui nou album poate fi integrat intr-o carte interactivă captivantă, unde utilizatorul, pe lângă ascultarea pieselor preferate, poate citi și alte informații pe care autorul/autorii albumului doresc să le împărtășească cu fanii lor.

Aceste exemple reprezintă doar o parte din cărțile pe care le putem realiza

Fișierul pe care-l generăm poate fi folosit după cum urmează:

1. Dacă distribui cartea gratuit, atunci poți să o distribui de pe orice platformă online.
2. Dacă dorești să o distribui contra cost, atunci trebuie încărcată în Apple App Store.

 

Pentru a realiza acest lucru trebuie să ai cont de utilizator Apple.
Dacă nu știi cum să realizezi acest lucru, echipa Editură Digitală te poate ajuta.

Fișierele generate:
ibook vizibil pe iPad și Mac 
Se poate comercializa doar din contul tau Apple. Dacă oferi cartea gratuit, atunci o poți distribui de oriunde.

Contul se face gratuit.

Prin Apple App Store tu reții 70% din vânzarea cărții tale. Apple reține 30% din orice tranzacție

Cu toate acestea, dacă dorești ca titlul cărții să figureze și în magazinul librăriei Lectură Digitală, atunci va trebui să achiți 1€ cu TVA/lună după perioada gratuită de promovare. Titlul tău va apărea la fel ca celelalte titluri cu copertă, descriere, secțiune de comentarii...

Nu se aplică autorilor care au aceiași carte și în format apk, sau alt format care nu necesită App Store și Apple iBookstore.

Când un utilizator dorește să o achiziționeze, acesta va fi direcționat către Apple iBookstore. Vezi Digidots Illustration.
 
În funcție de tipul de carte/manual pe care dorești să-l realizezi îți putem da o cotație de preț.Astfel, va trebui să ne trimiți manuscrisul, pozele, materialele video, după ce am semnat un contract de confidențialitate și apoi vom putea trimite o cotație de preț.

Materialele voluminoase pot fi trimise pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. prin serviciul wetransfer.com

Pentru orice alte întrebări sau nelămuriri te rog să ne contactezi telefonic sau prin email.

ador 1200x300b

icon securitate LibraPay 600x60px