Lectura Digitala

Umanizăm industria scrisului
Coșul este gol

Îți prezentăm o soluție de publicație ce are la bază Html5. Practic, îl poți privi ca pe un mini website Html5, împachetat într-o aplicație ce poate rula pe toate dispozitivele mobile.

Cartea ta va fi reprezentată pe ecranul dispozitivelor mobile cu o iconiță caracteristică, de sine stătătoare.
Cărțile sub formă de aplicație pot suporta o mulțime de elemente interactive, la fel ca și ibook-urile. Suportă mult mai mult conținut multimedia, imagini și video decât epub-urile.
Acest tip de carte-aplicație este mult mai sigur decât epub-urile, fiind foarte greu de piratat.

 

Ce putem realiza

Manuale interactive

Ediții imbunătățite
Creează o ediție îmbunătățită a unei cărți deja existente pe care ai scris-o.

Prezentare de muzeu
Muzeele sunt mari și au multe exponate. Sunt foarte mulți oameni care doresc mai multe informații despre acestea. Te putem ajuta să creezi o prezentare interactivă a exponatelor unui muzeu adăugând galerii de imagini interactive, video, text interactiv/bare laterale de defilare a textului și a imaginii.

Albume de muzică interactive

Ești muzician sau faci parte dintr-o trupă? Atunci lansarea unui nou album poate fi integrată într-o carte interactivă captivantă, unde utilizatorul – pe lângă ascultarea pieselor preferate – poate citi și alte informații pe care autorul/autorii albumului doresc să le împărtășească cu fanii lor.
Aceste exemple reprezintă doar o parte din cărțile-aplicații Html5 pe care le putem realiza.

 

Fișierele generate:
ipa (binary) aplicație pentru iPad, iPhone.

Se poate comercializa doar din contul tau Apple Developer, persoană fizică sau juridică.

Taxa Apple developer: 99$/an.
Prin Apple App Store tu reții 70% din vânzarea cărții tale sub formă de aplicație. Apple reține 30% din orice tranzacție.


Cu toate acestea, dacă dorești ca titlul cărții să figureze și în magazinul librăriei Lectură Digitală, atunci va trebui să achiți 1€ cu TVA/lună după perioada gratuită de promovare. Titlul tău va apărea la fel ca celelalte titluri cu copertă, descriere, secțiune de comentarii...

Nu se aplică autorilor care au aceiași carte și în format apk, sau alt format care nu necesită neapărat App Store și Apple iBookstore.


Când un utilizator dorește să o achiziționeze, acesta va fi direcționat către Apple App Store sau Apple iBookstore. Vezi Digidots in Motion (carte interactivă realizată în Html5 și împachetată ca și aplicație – .ipa pentru Apple App Store).

 

apk aplicație pentru dispozitivele Android
Nu trebuie să depășească 100Mb

Acest format este mai puțin restrictiv și poate fi comercializat din platforma librăriei Lectură Digitală, din Google Play sau din pagina ta web. 

Pentru a putea să încarci cartea/aplicația în Google Play trebuie să ai cont de Google Developer. Se achită o singură dată 25$ atunci când se creează contul.

 

Comisioane pe care le încasezi din vânzarea operei tale apk

- în librăria Lectură Digitală. 70% din valoarea lucrării tale, dacă ai un singur titlu publicat în platforma noastră, 30% reține Lectură Digitală. 75% din valoarea operelor cumpărate de un utilizator dacă ai două sau mai multe titluri publicate în platformă, 25% reține Lectură Digitală.


- Google Play reține 30% din orice tranzacție, tu reții 70%

 

În funcție de tipul de carte/manual pe care doriești să-l realizezi îți putem da o cotație de preț.

Astfel, va trebui să ne trimiți manuscrisul, pozele, materialele video, după ce am semnat un contract de confidențialitate și apoi vom putea trimite o cotație de preț.

Materialele voluminoase pot fi trimise pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. prin serviciul wetransfer.com

Pentru orice alte întrebări sau nelămuriri te rog să ne contactezi telefonic sau prin email.

ador 1200x300b

icon securitate LibraPay 600x60px