Servicii de tehnoredactare și realizare de cărți electronice (e-book).

Vei primi două fișiere:
Format standard EPUB
Fișierele EPUB sunt utilizate de către toți retailerii din România (Elefant, Bookbyte, Evobook) precum și de către toți retailerii internaționali, inclusiv Barnes&Noble, Kobo, E-bookstore de la Sony, iBookstore de la Apple și mulți alții (mai puțin Amazon.com).
Fișier MOBI pentru Amazon Kindle
Fișierele MOBI sunt citite de dispozitivele Amazon Kindle, iar Amazon este cel mai mare retailer de cărți din lume. Cartea ta trebuie să fie neapărat disponibilă şi pentru aceste dispozitive.
Fișier PDF
O carte salvată în format PDF arată la fel ca un exemplar tipărit, formatul permițând afișarea exactă a graficii, ilustrațiilor, și chiar și a fonturilor.

Dispozitivele mobile de citit cărți electronice permit ajustarea culorilor și a mărimii literelor.
O carte optimizată pentru dispozitivele mobile poate arăta diferit față de versiunea tipărită.
În România, cartea electronică este considerată un serviciu, deci poate fi comercializată fără ISBN. Totuși, deținerea unui ISBN îi conferă statut oficial de produs cultural, îți garantează dreptul de autor și este înregistrată la Biblioteca Națională a României. În plus, librăriile distribuie mai greu cărţi fără ISBN.
Pentru a realiza tehnoredactarea cărții în format epub/kindle trimise de tine, asigură-te că manuscrisul îndeplinește conditiile de de formatare.

Preț tehnoredactare manuscris epub/kindle pentru autorii care doresc sa-și vândă opera prin intermediul librăriei Lectură Digitală: 12€ fara TVA
Se introduc maxim 10 imagini în interiorul cărții, trimise de către autor.

Lectură Digitală

Lectură Digitală plasează în magazinul său online orice tip de carte* în format digital, fără ca autorii să fie nevoiți să-și cedeze drepturile de autor in favoarea editurii noastre.

  • Av. Protopopescu 5, București
  • 0741 284 311
  • office@lecturadigitala.ro
keyboard_arrow_up